“HET IS NIET ERG DAT U IN NIET ALLES DE BESTE BENT. ZOLANG U MAAR OMRINGD WORDT DOOR DE BESTEN”

LIVE CONSULTANCY

DIGITAAL CONGRES

Digitale congressen en conferenties zijn door corona niet meer weg te denken. We organiseren van A tot Z uw bedrijfsevenement (inclusief optredens), conferentie, congres, teambuilding of productvoorstelling. Live, hybride of live on tape? We bespreken samen een op maat oplossing en de budgettaire mogelijkheden.

We werken met een uiterst ervaren team (ICT, video, livestream, professionele televisiestudio).

ZENIA.BE SCHRIJFHULP

Als bedrijf of organisatie is het belangrijk dat u zinvol communiceert en niet omdat u daar zin in hebt. Door de onophoudelijke stroom aan feiten en nieuws scant de schrijversgilde uw boodschap in welgeteld 10 seconden. Tien tellen, meer tijd krijgt u niet om hem/haar te overtuigen van de nieuwswaarde van uw boodschap. Het is dan ook een absolute noodzaak dat u eerlijke, transparante en veerkrachtige persberichten, nieuwsbrieven en artikelen deelt met de wereld.  De specialisten van Zenia.be kennen de nieuwswereld als hun broekzak en zorgen ervoor dat uw boodschap blijft hangen en weerklank vindt bij uw doelpubliek.

DESIGN & BRANDING

Een unieke, frisse en sprankelende visuele stijl zorgt voor die oh zo belangrijke eerste indruk bij uw klanten. Daarom willen we onze passie voor grafische vormgeving graag met u delen! Is uw huisstijl aan vervanging toe of bent u een starter? In overleg zorgen we voor een volledige visuele branding en brandbook die uw vibes en persoonlijkheid etaleren en rekening houden met uw doelgroep en de emoties die uw zaak wil uitstralen. Het creatieve Zenia.be-team ontwerpt niet alleen huisstijlen maar helpt u bovendien ook graag verder met het ontwerp en de uitwerking van uw website, drukwerk, digitaal congres en sociale mediakanalen. Geprikkeld, plannen of gewoon opzoek naar advies? Twijfel niet om ons te contacteren.

Let’s connect! Je vindt ons op
de volgende social media:

Copyright © 2020 Zenia BV

Nederlands | English