SOCIAAL

Zenia.be zet zich kosteloos in voor Zorghuis De Dijlevallei, een huis als een thuis voor mensen met de diagnose van kanker. Het Zorghuis, gelegen in het Vlaams-Brabantse Boortmeerbeek, werd in 2018 opgericht door bezielster Veerle Vlemincx en heeft een schakelfunctie tussen de opvang in het  ziekenhuis of thuiszorg. Rust en zorg zijn de kernwoorden, peter Jacques Vermeire die zelf kanker overwon, steunt het huis van bij de opstart . Ook onze klant Perfect Sense nam Zorghuis De Dijlevallei inmiddels op als sociaal doel. Meer weten over de werking van het Zorghuis? Surf naar www.zorghuisdedijlevallei.be.

ZORGHUIS ALS RUSTPLAATS

Sinds begin 2020 zet Zenia.be zich in voor dit opmerkelijk huis in Boortmeerbeek nabij Mechelen, opgericht door bezielster en Onco life Coach Veerle Vlemincx. Waarom? Vroeg of laat wordt iedereen direct of indirect met kanker geconfronteerd. Zorghuis De Dijevallei is voor de gasten een rustplaats, een huis als een thuis om te recupereren buiten de muren van een ziekenhuis en de drukte op het thuisfront. Wat doen we precies voor het Zorghuis?

EXTERNE COMMUNICATIE

We staan in voor het externe communicatiebeleid en maken op regelmatige basis nieuwsbrieven en persberichten. We zijn vertegenwoordigd in de Raad van Bestuur, verzorgen de sociale mediakanalen en doen aan fondsenwerving. Doneert u mee? Stortingen vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar via IBAN BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling 128/3090/00093 (Koning Boudewijnstichting). Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via communicatie@zorghuisdedijlevallei.be .

DAGELIJKSE WERKING

Maar we doen meer. Zenia.be staat naast coördinator Veerle Vlemincx en secretaris Bart Rits in voor de dagelijkse werking. Minstens een keer per week worden lopende projecten besproken en geëvalueerd. We helpen het Zorghuis ook bij de opmaak van lijvige zorgdossiers en bij het leggen van contacten met stakeholders. Aangezien het Zorghuis niet geniet van overheidssubsidies, bepalen we samen de PR-koers die moet leiden tot structurele en duurzame samenwerkingen. Meer info? contact@zorghuisdedijlevallei.be.

Let’s connect! Je vindt ons op
de volgende social media:

Copyright © 2020 Zenia BV

Nederlands | English